Over Hello Future

mia-schuitMet veel plezier heb ik mensen geholpen in hun ontwikkeling. Door mensen te stimuleren verder te kijken dan de dag van vandaag, hun hart te volgen en te doen waar ze echt energie van krijgen. Mensen helpen ontdekken wat hun passie nu eigenlijk is, het vertrouwen dat daardoor groeit en de stappen die dan gezet worden maken dit werk prachtig. Ik ben er door jarenlange ervaring van overtuigd geraakt dat passie en energie in het werk zorgt voor ontwikkeling en groei. Van zowel de mens als het bedrijf waarvoor hij werkt. Om hierin een onafhankelijke bijdrage te kunnen leveren ben ik in gestart met loopbaanadvisering.

Mijn ervaring
Ik ben geboren en opgegroeid in Zwolle. Vanaf mijn studie, heb ik op verschillende mooie plekken in Nederland gewoond en gewerkt. Van Overijssel naar Drenthe, van Gelderland naar West Brabant en Noord Limburg waar ik op dit moment met mijn gezin woon.

In mijn leven heb ik veel tijd doorgebracht in de financiële sector. Als adviseur kwam ik bij veel mensen thuis. Ik heb mensen mogen helpen hun dromen te realiseren. Bijvoorbeeld door het lenen van geld bij de aankoop van hun droomwoning, of helpen een spaarpotje op te bouwen voor de toekomstige studie van de kinderen. Ook heb ik ondernemers begeleid door het ontzorgen in hun privé financiën. Na een aantal jaren in de advisering heb ik de overstap gemaakt naar het leiding geven. Vooral omdat ik daarin mensen kon coachen en begeleiden in hun werk.

Eind 2016 heb ik Hello Future opgericht. Hello Future is een bureau wat zelfstandig werkt maar waarbij de expertise kan worden ingeschakeld van collega’s van LoopbaanAdviesNetwerkNederland. Zo werken we allemaal vanuit dezelfde uitgangspunten. Zelfstandig maar toch samen.

Ben je geïnteresseerd in mijn professionele profiel nodig ik je graag uit om mijn LinkedIn profiel te bekijken.