Weten wat je wilt

Je denkt na over een volgende stap in je loopbaan. Je weet best wat jouw kwaliteiten zijn, maar wat kun je daarmee op de huidige arbeidsmarkt? Aan welke functies kun je denken? Welke organisaties passen bij jou? In deze workshop gaan we in een groep aan de slag met deze vragen en aan het einde heb jij een zoekprofiel met actieplan.

Een zoekprofiel is een concrete omschrijving van de functie die je zoekt, de taken die voor jou belangrijk zijn, de sector en het soort organisatie dat bij je past.

Programma
In drie middagen gaan we aan de slag met verschillende opdrachten waarmee we kunnen inventariseren:

  • Voor welke werkzaamheden jij warm loopt
  • Waar je goed in bent
  • Wat voor jou ideale werkomstandigheden zijn

Deze informatie vertalen we naar concrete beroepen, functies en organisaties. Je gaat daar een eerste onderzoek naar doen en je maakt een actieplan om jouw ideeën te realiseren.

Aanpak
We werken in een groep van zes deelnemers. Het voordeel van een groep is de uitwisseling van ideeën en inspiratie van en door elkaar. De workshop beslaat drie middagen die een onlosmakelijk geheel vormen.

Data en plaats
De workshop wordt gehouden op woensdagmiddagen, van half twee tot vijf in Ottersum. Je kunt je interesse aangeven door ons een bericht te sturen via het contactenformulier, dan laten we je weten wanneer we de eerstvolgende workshop organiseren. Ook vragen kun je daar kwijt.

Investering
Afhankelijk van de vraag zal een passende investering worden vastgesteld.

Deze workshop is ook geschikt voor bedrijven die aan de vooravond staan van een reorganisatie en hun medewerkers vast de mogelijkheid willen bieden om gericht aan de slag te gaan met hun toekomstperspectief.