Werkgeluk in 2017

Artikel De Maas Driehoek 16-01-2017

Ben je ook nog even aan het nagenieten van de kerst en oudjaarfeesten? En mentaal aan het voorbereiden om weer lekker aan de slag te gaan? De eerste weken van het nieuwe jaar staan vaak in het teken van goede voornemens.

Veel gehoorde voornemens zijn lijnen en gezonder leven. We gooien ons in een strak dieetregime in de hoop dat daarmee ons leven anders wordt.
Positiever, energieker en vooral slanker. Vaak loopt dit na een aantal weken van zwoegen al uit op een desillusie. Het sluimerende gevoel van onvrede blijft bestaan. Dit geldt ook voor het gevoel van onvrede wat je kunt heb- ben over je werk. Eigenlijk haal je er echt niet meer uit wat er in zit. Je bent helemaal niet meer zo gemotiveerd en eerlijk gezegd heb je ook het idee dat je op het randje van je kunnen zit. Of je wordt juist onvoldoende uitgedaagd. Iedere dag kom je uitgeblust thuis. Je energie is er tijdens je werk letterlijk uitgelopen. Dat wil je heel graag veranderen dit jaar maar hoe?

Zoektocht
Vaak begint de zoektocht al bij het antwoord vinden op de vraag welk werk je echt graag zou willen doen. Die vraag is makkelijk gesteld maar
voor velen niet makkelijk te beantwoorden. Wat is eigenlijk mijn passie, waar krijg ik pretlichtjes van in mijn ogen? Op welke dagen kom ik wel met energie thuis.

Dit zijn vergelijkbare vragen die tot nadenken stemmen en die eigenlijk beantwoord zouden moeten worden voordat je de arbeidsmarkt opgaat.

Heb je hulp nodig bij het zoeken naar werk wat echt bij jou past neem dan een kijkje op hellofuture.nl of neem contact op met Mia Schuit via tel. 06-57446218. Voor individuele trajecten of workshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *