Walk&Talk, thema weten wat je wilt

Lezing Hello Future bij Biblioplus
Walk&Talk voor werkzoekenden.

Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017
BiblioPlus biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten in de Bibliotheek Boxmeer en Cuijk. Tijdens deze gratis Walk & Talk bijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld, contacten gelegd en tips gegeven om de zoektocht naar werk te vergemakkelijken. Een gastspreker belicht elke bijeenkomst een specifiek thema. Donderdag 12 januari 2017 vindt van 10.00 tot 12.00 uur de Walk & Talk bijeenkomst plaats in de Bibliotheek Cuijk. Het onderwerp is: Weet wat je wilt! Mia Schuit van Hello Future vertelt waarom het zo beangrijk is om te weten wat je wilt en hoe je dit sterker maakt in je uitingen op de arbeidsmarkt. Deelname is, net als de koffie en thee, gratis.

Walk & Talk: ‘dé koffiepauze voor werkzoekenden’
Walk&Talk zijn laagdrempelige netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en volop ruimte is om te netwerken. Voor deze opzet is veel belangstelling. Er lopen Walk&Talk bijeenkomsten bij een vijftigtal bibliotheken verspreid door heel Nederland en dit aantal groeit snel.

BiblioPlus wordt bij het organiseren van Walk&Talk ondersteund door ‘De Levende Sollicitatiegids’, initiatiefnemer van Walk&Talk.
De Walk&Talk bijeenkomsten vinden elke 2de donderdag van de maand in de bibliotheek Cuijk en elke 4de woensdag van de maand in de bibliotheek Boxmeer plaats. Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst.

Walk&Talk Biblioplus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *