Referenties

Ik ben een hbo pedagoog en ik weet al aardig wat ik wil doen op het werkgebied. Echter merkte ik dat het maken van een goede CV e.d. lastig is.
Ik kwam bij Mia terecht, omdat ze niet alleen een traject voor carrièreswitchers heeft, maar ook voor mensen zoals ik die het eigenlijk al weten, maar wat hulp nodig hebben. Wat ik erg fijn vond is dat Mia in een opslag kon zien wie ik ben en wat ik nog nodig heb. Kortom ik heb er veel van geleerd en aan gehad en vond het een fijne samenwerking.

 

 

 


Mia heeft mij als loopbaan coach ontzettend geholpen.
Als coach is Mia eerlijk en betrokken, buiten de gesprekken om is ze altijd bereikbaar voor vragen of het bieden van hulp. Mia helpt je bij het uitstippelen van een plan maar laat je dit wel zelf ontdekken door het doen van bepaalde oefeningen en opdrachten. Mia kijkt naar jou als persoon en beweegt hierin mee.
Door de hulp van Mia ben ik erachter gekomen welk pad ik in de toekomst wil gaan bewandelen en hoe en op wat voor manier ik dit wil gaan doen!


Ik had hulp nodig bij een sollicitatie, dus belde naar Mia Schuit van Hello Future. Ze maakte snel tijd voor me omdat ik in tijdsnood zat. Super service, goede tips en begeleiding met als resultaat een geweldige sollicitatie brief en CV. Ik werd dan ook uitgenodigd voor het gesprek over baan die ik op het oog had. Bij het sollicitatie gesprek kreeg ik een compliment over de brief. Ik was er echt uitgesprongen was door de manier waarop de brief was opgezet. En dan te bedenken dat het bijna 20 jaar geleden was dat ik had gesolliciteerd. Uiteindelijk heb ik de baan niet genomen omdat deze voor mij niet voldeed aan het aantal uren en verdiensten, maar dat ik zo ver ben gekomen en het uiteindelijk had kunnen worden door deze geweldige brief en de tips over mijzelf te presenteren heb ik zeker te danken aan HELLO FUTURE.
Ik raad het iedereen aan.

WTP Tonnissen


Ik voelde me niet ziek, maar ook niet fit. Met mijn 30 jaar ben ik in “de kracht van mijn leven”, maar kwam elke dag uitgeput thuis. Ik wist dat er iets moest veranderen, maar wist niet hoe.
Via mijn zus ben ik in aanraking gekomen met Mia om te sparren over mijn loopbaan. Na een eerste gesprek van meer dan 2 uur had ik al zoveel vertrouwen gekregen, dat ik graag het proces door wilde zetten. In de volgende gespreken met veel lachen en soms ook een traan, hebben we samen duidelijke kaders gezet en mogelijkheden besproken.
De carrièrekansen zijn duidelijk voor mij, aan de uitvoering werk ik hard. Het meest belangrijke dat ik teruggevonden heb is een doel, een enorme hoeveelheid energie en een positieve instelling om door te gaan.
Mia heeft niet alleen een luisterend oor, maar ook veel verrassende oplossingen die mij verder hebben geholpen.
R. Speet
Algemeen Manager


Ruim negen maanden was ik al aan het solliciteren en nog niet een keer voor een gesprek uitgenodigd.
Als administratieve kracht ben ik uiteraard wel in staat om een nette brief en cv te maken maar Mia kijkt daar
toch met andere ogen naar en heeft een aantal aanpassingen voorgesteld.
Gelijk al bij de eerste sollicitatie werd ik toen uitgenodigd voor een gesprek.
Hello Future is dus zeker een aanrader als het even niet wil lukken met je sollicitaties.


Ik volg een loopbaantraject bij Hello Future omdat ik wil weten wat er nog meer bij mij past naast het werk wat ik nu doe.

Door gesprekken te voeren over wie ik ben en wat mij energie geeft in het leven, ben ik anders naar mijzelf en mijn omgeving gaan kijken.
Ik heb antwoord gekregen op de vragen Wat vind ik nu echt belangrijk? Wat helpt mij om een nieuwe stap te maken? Wat heb ik daarvoor nodig en wat is die nieuwe uitdaging dan? Het traject heeft mij waardevolle nieuwe inzichten gegeven en geeft mij nieuwe positieve energie.
Intrinsiek samen kunnen optrekken in een nieuwe fase in het leven is voor mij heel waardevol gebleken.

Mia is als loopbaanadviseur inspirerend, oprecht betrokken, gedreven en gaat heel gemotiveerd te werk.

Marja Roosen-Michiels
Adviseur Particulieren en Private Banking
Rabobank