Week van de Loopbaan

Volgende week maandag (17 september) start de WEEK VAN DE LOOPBAAN. En ook HelloFuture is van de partij en ontvangt jou graag. Tijdens een GRATIS advies gesprek kun jij alle vragen stellen die je wilt over jouw loopbaan en alles wat daarmee te maken heeft.
Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik er wat moeite mee had. Met het GRATIS. Nee, wees niet bevreesd, ik ben niet bang om te geven, en ook niet krenterig, maar ik vraag me af wat het voordeel is van GRATIS. Behalve dan dat je niet hoeft te betalen natuurlijk.

Maar als het gaat over je loopbaan? Hoe belangrijk is jouw werk eigenlijk voor je? En wat is er dan belangrijk aan je werk? Hoeveel is het jou waard om met energie en plezier naar je werk te gaan? EN in hoeverre vind jij jezelf belangrijk genoeg om te investering in jezelf en je geluk in je werk?

Tja dat zijn zomaar vragen die dan in je opkomen wanneer je mee doet aan een dergelijke mooie actie. Want ja, het mooie van deze actie is wel dat het je misschien net dat duwtje in de rug geeft die je nodig hebt om eens kennis te komen maken en te ervaren wat HelloFuture voor jou kan betekenen. Want naast het beantwoorden van jouw vragen gaan we ook aan de slag.

Tijdens dit gesprek gaan we ontdekken hoe goed jij je echt voelt in en op je werk. En wat de oorzaak daarvan is. Wat je voelt krijgt woorden. Je gaat dus altijd met inzicht naar huis.
Nu vraag je je waarschijnlijk af, kan dat dan in 1 gesprek van maximaal 1,5 uur? Het antwoord is eenvoudig en luidt JA.
Nieuwsgierig? …..dat is heel mooi.

Wil je meer weten? Bel dan voor een afspraak volgende week. 06-57446218. Ik heb nog ruimte voor vier afspraken. Zie ik jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *