Kerstinspiratie

Woensdagochtend;
Ik ren tegen de wind in, frisse lucht, heerlijk. Gedachten blijven stromen in mijn hoofd. Ik heb het één nog niet bedacht of het andere idee popt weer op. Positieve gedachten en die geven mij energie, dus ik ren nog wat harder…
Na een tijdje kom ik op de kruising, ik moet kiezen. Ga ik langs de maas of een stukje naar rechts? Deze kruising symboliseert precies mijn gedachten…wat, van alle toffe ideeën, past nou het best bij de volgende stap binnen mijn bedrijf? Ga ik rechtsaf of toch meer naar links? Er is zo ontzettend veel wat leuk is, wat energie geeft, en waar ik in mijn werk ook mee verder kan. Welke keuzes maak ik hierin?
Dit keer hielp het lopen mijn super goed…de rust van de maas, de natuur en de wind om mijn hoofd. Opeens weet ik het, het is een gevoel, een intuïtie. Los van alle plussen en minnen, de mitsen en maren die allemaal al de revue zijn gepasseerd weet ik het gewoon! De mist trekt op en pad wordt weer wat duidelijker. Verbeelding! Ik heb zin in 2018, kom maar op!
Hoe zit dat bij jou? Heb jij ook dat volle hoofd en te veel ideeën? Hoe kom jij tot een keus om ergens voor te gaan? Iets om over na te denken, misschien, voor bij de kerstboom met een glaasje van het een of ander?
Fijne kerstdagen alvast allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *