Ja, we bestaan 1 jaar!

Vanmorgen toen ik opstond dacht ik aan vorig jaar. Toen was de dag van morgen voor mij nog onbekend. Jazeker, ik had (en heb) een missie, een bepaalde drive, een plan en een doel. Maar in hoeverre dat uit zou komen…tja, dat was toch nog onbekend.

Nu, 1 jaar later precies, ben ik veel ervaringen rijker en kijk ik terug op een enorm waardevol jaar. Een jaar waarin ik , vaak uit onverwachte hoek, kansen kreeg, heel veel leuke mensen heb ontmoet, heel veel heb geleerd en afgeleerd.

Ik ben super blij met de mensen die op mijn pad zijn gekomen en waar ik iets voor heb kunnen betekenen,

Vandaag bestaat HellOFuture 1 jaar. En ik bedank iedereen die daar een rol in heeft gehad.  Ik kijk vol nieuwsgierig vertrouwen naar de dag van morgen. Dank allemaal.

Fijne dag!

Ps als cadeautje vind je een cadeau-bon. Deze geeft recht op begeleiding bij het opstellen van een  CV of LinkedIn profiel voor werkzoekenden of een analyse over hoe bevlogen jij bent in je werk en wat je kunt doen om de bevlogenheid te vergroten. Ben jij geinteresseerd, of ken je iemand voor wie dit interessant is, stuur mij dan een bericht! Ik kies dan vijf personen die hier gebruik van kunnen maken.

op welke manier dan ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *