Doorbreek de cirkel, bouw aan je droom, ontwikkel, groei en bloei

Het verhaal achter mijn logo;
Over doorbreken van patronen, over de stap zetten, ontwikkelen en tot bloei komen.

Toen ik twee jaren geleden met Marc Vroemen in gesprek was over mijn grote wens en droom vertelde ik hem over mensen en het werken. En over mijzelf. Dat verhaal ging over de worsteling die iedereen wel eens meemaakt. Dat je voelt dat je vastzit, vast in je werk. Dat er dagen voorbijgaan zonder dat je lacht, zonder dat je denkt: “gaaf, ik heb er zin in vandaag”. En voor je het weet zijn er geen dagen die zo voorbijgaan, maar worden het weken, maanden.

Je wilt het wel anders, maar je zou niet weten hoe? En wat? En waar.

Vaak worden we in die situaties geleid door angst. Angst van het loslaten van het bekende en vertrouwde. Maar ook onzekerheid over wat je dan zou moeten doen in die volgende baan. Want je doet dit werk al zo lang. Het voelt niet meer goed, maar wel vertrouwd. En je vraagt je misschien ook nog af wie er op jou zit te wachten en wat je nog meer kunt dan het werk wat je nu doet.

En daar wil ik graag verandering in brengen. Want dat kan. Ook bij jou! Ook al denk je nu misschien, jaja, niet bij mij of “jij hebt makkelijk praten”. Geloof me, ook ik heb in die situatie gezeten. En ook ik dacht dat het niet anders kon. Maar het kan anders.

Hoe zou het voor jou zijn wanneer je wel zin hebt in je werkdag. En je thuis komt met mooie en enthousiaste verhalen. Hoe fijn zou dat zijn. En ik wil je daar dus heel graag bij helpen en begeleiden.

Dit heeft Marc aangehoord. En heel mooi in dit logo vastgelegd. De vicieuze cirkel waarin je soms gevangen zit, dat je die kunt doorbreken door dingen anders te doen en andere dingen te gaan doen. Het ontdekken hoe jouw toekomst er ook uit kan zien. Dan kom je tot bloei zoals de bloem in het logo. Stap uit die cirkel, ontwikkel, groei en bloei.

Nog steeds blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *