Beroepentrechter KORT

Zo, he he, de kop is d’r af. Die eerste dag na de schoolvakanties zit er weer op.

Voor een aantal is dit ook weer de eerste werkdag. Of misschien is dit je tweede of derde week alweer. In ieder geval heb je weer geproefd van het “normale’ leven. Ik had er echt zin in om weer lekker aan de slag te gaan. Maar dat was ooit ook anders.

Dan kwam ik terug van een heerlijk vakantie en zat ik vol goede ideeën. Over wat ik anders zou doen. Alleen, zodra ik weer aan het werk was, ja…dan lukte het me niet om echt iets met die ideeën te doen. Te druk was ik en bovendien wist ik ook niet goed wat ik dan precies wilde en hoe ik dat moest aanpakken. De dromen waren eigenlijk niet concreet genoeg.

Uiteindelijk heb ik daarin zelf verandering gebracht door te zoeken naar goede begeleiding. Want ik kwam er alleen ook niet uit. Wat wil ik nu en waar kan ik dat vinden. Hoe kan mijn leven er eigenlijk uitzien zoals ik zou willen. Allemaal vragen waar ik geen antwoord op kreeg.

Het is zo mooi om nu zelf mensen te begeleiden met het vinden van de antwoorden op deze vragen. Want voor iedereen is er een antwoord. En het geeft veel energie wanneer je je doel weer helder hebt.

Regelmatig spreek ik mensen die best graag met hun dromen aan de slag willen maar die niet zitten te wachten op een loopbaantraject. Liefst willen zij snel een duidelijke richting waar ze vervolgens zelf wel verder mee aan de slag gaan. Herken jij dat ook?

Dan is dit waarschijnlijk iets voor jou!
Een korte loopbaan oriëntatie van drie gesprekken met als uitkomst drie mogelijke beroepsrichtingen.
Spreekt jou dit aan?
Neem dan contact op (06-57446218) met mij voor het maken van een afspraak of kijk bij diensten/beroepentrechter kort/ voor meer informatie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *