HelloFuture te gast bij bibliotheek Boxmeer

Goed voorbereid solliciteren
“Mensen begeleiden in hun ontwikkeling door ze te stimuleren hun hart te volgen en te doen waar ze echt energie van krijgen, is wat ik het liefst doe. Samen genieten van de reis en de vlag plaatsen als het doel is bereikt. Dat geeft mij voldoening”. Dit zijn de woorden van Mia Schuit, eigenaar van loopbaanadviesbureau Hello Future.

Tijdens deze bijeenkomst deelt Mia haar bevindingen over een goed sollicitatiegesprek graag met je. Kenmerkend voor haar werkwijze, zet ze je daarna graag zelf aan het werk door met een korte oefening (ook wel de ‘gele Post-it’-oefening genoemd). Jou inzicht geven in zaken die tijdens een sollicitatiegesprek van belang zijn, staat hierbij centraal.

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden! De bijeenkomsten vinden elke maand plaats in de Bibliotheek Boxmeer en Cuijk. Werkzoekenden kunnen ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving. Met wisselende onderwerpen, ervaringen van andere deelnemers, gastsprekers en natuurlijk een gastvrije ontvangst met koffie en thee.

HelloFuture gast bij Biblioplus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *